יצירות אחרונות
קולע הסלים חלק ד - פרק אחרון (0 תגובות)
בבר 1 /סיפורים -21/06/2026 22:00
פִּרְחֵי הַגַּן שֶׁנִּקְטְפוּ (2 תגובות)
אביה /שירים -21/06/2026 17:09
כמו ילדה תמימה (8 תגובות)
מרים /שירים -21/06/2026 14:08
השקת הספר ״לדוג תקווה״ (10 תגובות)
גלי צבי-ויס /שירים -21/06/2026 11:36
בּוֹאִי נְדַמְיֵן ש... מוקדש ללנה היקרה שלנו.🌹🌹🌹 (18 תגובות)
שמואל כהן /שירים -21/06/2026 09:26
יונה,פינקי,והשמש (3 תגובות)
דינה קגן /סיפורים -21/06/2026 07:12
חרוזים יקרים ו אהובים (8 תגובות)
דני זכריה /שירים -21/06/2026 06:00
Ole ole נכתב בהשראת המונדיאל (2 תגובות)
Nesi /שירים -20/06/2026 23:46
סיפורים
אי שפיות זמניתכשהוא חזר הביתה היא הסתתרה בחדר מתעטפת באפלה. היא ידעה היטב שכשהוא חוזר בשעה כה מאוחרת הוא בוודאי שיכור, וכשהוא שיכור היא בסכנה. "בירות", היא חשבה לעצמה בפאניקה, "בדיוק מה שהוא צריך עוד אלכוהול בדם" הוא התיישב אל מול הטלוויזיה, מניח את רגליו על השולחן בנינוחות, גופו נראה שמוט ועייף, אך כל זאת לא מנע ממנו ללגום עוד ועוד משישית הבירות שנחה בחיקו. הרגע שממנו חששה מכול לא איחר להגיע, הוא קרא לעברה בקולו הרגוע והשליו, הקול הזה הטעה אנשים רבים במתיקותו, אך לא אותה, היא לא הייתה כמו כולם, היא ידעה שזה הקול המשתק והמפחיד ביותר מכול הקולות שברא הטבע. הוא התבונן בה ממושכות, עינו נראו מזוגגות ופניו נפולות, לפתע הוא נראה כה פגיע, כמו גור כלבלבים לא מסוכן, היא כמעט וריחמה עליו, על מצבו, על בדידותו ועל חייו. היא נחה בחיקו הפעם ביתר נינוחות אך האשליה הרגעית שאליה נכנסה התפוצצה מיד בקול חבטה איום, היא הוטחה לרצפה בעוצמה, גופו שרוע וחסר אונים. "איפה נעלי הבית שלי?" הוא צעק לפתע בזעם, והוסיף עוד בעיטה לעברה צלעותיה.
"זו היא המשמעות האמיתית של אי שפיות זמנית, כבוד השופטת". כבוד השופטת השתכנעה מטיעוניו של הפרקליט המנוסה, והחליטה להתחשב בעברו הנקי ותרמתו הרבה של הנאשם ולזכות אותו מאישום, הוא נידון לעבודות שירות ולהסתכלות פסיכולוגית עקב מצבו העדין, עקב אי שפיותו הזמנית. למחרת הוא קנה כלבה חדשה.
הוא ליטף את ראשה ברכות בידו המלטפת והיא חיככה את ראשה בחיקו בהתלהבות ובתמימות, איננה מבחינה בידו השנייה, ידו המכה. תגובותהתחברותתגובתך נשמרה |